Pai ... procedam in felul urmator

Atentzie

Moderatori: Katutza, bb_girl, Paulici, sabinaeniko
Lavinia scrie:M-am uitat in profilul tau la semnatura , ai ajuns la limita de 500 pentru ca ai urcat pe net si emoticoanele alea + imaginea aia mare , daca incarci emoticoanele pe www.timypic.com , link-urile imaginilor o sa fie mai mici si probabil o sa incapa si ce vrei tu sa mai adaugi .
woozy scrie:Lavinia scrie:M-am uitat in profilul tau la semnatura , ai ajuns la limita de 500 pentru ca ai urcat pe net si emoticoanele alea + imaginea aia mare , daca incarci emoticoanele pe www.timypic.com , link-urile imaginilor o sa fie mai mici si probabil o sa incapa si ce vrei tu sa mai adaugi .
ms multti iubesc
woozy scrie:Lavinia scrie:M-am uitat in profilul tau la semnatura , ai ajuns la limita de 500 pentru ca ai urcat pe net si emoticoanele alea + imaginea aia mare , daca incarci emoticoanele pe www.timypic.com , link-urile imaginilor o sa fie mai mici si probabil o sa incapa si ce vrei tu sa mai adaugi .
ms multti iubesc
Sylver Cheetah 53 scrie:woozy scrie:Lavinia scrie:M-am uitat in profilul tau la semnatura , ai ajuns la limita de 500 pentru ca ai urcat pe net si emoticoanele alea + imaginea aia mare , daca incarci emoticoanele pe www.timypic.com , link-urile imaginilor o sa fie mai mici si probabil o sa incapa si ce vrei tu sa mai adaugi .
ms multti iubesc
Şi pe mine?
woozy scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:woozy scrie:Lavinia scrie:M-am uitat in profilul tau la semnatura , ai ajuns la limita de 500 pentru ca ai urcat pe net si emoticoanele alea + imaginea aia mare , daca incarci emoticoanele pe www.timypic.com , link-urile imaginilor o sa fie mai mici si probabil o sa incapa si ce vrei tu sa mai adaugi .
ms multti iubesc
Şi pe mine?
foarte mult
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 9 vizitatori