de aurel » 6-Feb-2009, 22:23
Ma numesc Aurel sant sotul acestei mame a 3 fetite in varsta de 2 ani ,4 ani si 5 ani care are o condamnare de 8 ani inchisoare ptr ca a avut incredere intr un asa zis asociat in firma care o avea .Sotia mea a avut o societate fara a avea vreodata activitate pe ea si la cunoscut pe Matei Gheorghe care in timp sa oferit sa i fie asociat ptr a incheia impreuna afaceri.Talaz Rodica (persoana condamnata) finnd tanara ,naiva ,provenind dintr o familie deosebita ,oameni corecti care nu au avut niciodata de a face cu legea a avut incredere in acel om pe nume Matei gheorghe care ulterior aflase ca erFost politist, escroc de profesie, prins la Brasov | 17/01/2004
Camelia Csiki
Sambata, 17 Ianuarie 2004
Decebal Gheorghe Matei, un fost politist cautat de aproape un an pentru fraude de miliarde, a fost capturat joi seara in Brasov. Acesta s-a mutat de aproape o luna in orasul de sub Timpa, unde a reusit sa inchirieze un stand comercial in complexul International Trade Center. Politistii l-au capturat in apartamentul pe care l-a inchiriat, fara forme legale, pe str. Independentei, din cartierul brasovean Tractorul.
Decebal Gheorghe Matei s-a nascut in Hunedoara si are domiciliul in Otopeni, pe Calea Bucuresti 14. Dupa ce a demisionat din cadrul MI, in 1998, fostul politist, care si-a desfasurat activitatea la Politia Otopeni, s-a apucat de afaceri. Potrivit anchetatorilor, el si-a infiintat mai multe firme, prin intermediul carora ar fi inse-lat societati comerciale din toata tara. Conform conducerii IPJ Brasov, Matei ar fi ridicat de la aceste firme di-verse marfuri, pe care le-a achitat cu file cec fara acoperire. La sfirsitul lunii august 2001, politistii clujeni au fost primii care au descoperit ca Matei impreuna cu Rodica Cosmina Talaz administratorul firmei SC Marin TransIoanid SRL au inselat cu 1,44 miliarde de lei o societate din Craiova. Mai mult, anchetatorii sustin ca Matei nu este strain nici de prejudicierea Bancii Albina. Decebal Gheorghe Matei a fost dat in urmarire generala in martie 2003, de catre IPJ Ilfov, pentru ca Tribunalul Dimbovita a emis un mandat de executare a unei pedepse de trei ani inchisoare pentru inselaciune.
Anchetatorii cred ca fostul politist intentiona sa conti-nue "tepele" pe o firma care si-a deschis-o la Brasov, in urma cu numai 20 de zile.a un excroc international. ATASEZ DOVEZ ASUPRA CELOR SPUSE DIN MAI MULTE ZIARE . UN ALT ZIAR SPUNE :Fostul politist Matei, arestat la Brasov
Eveniment - Mediafax
citeste alte articole de acelasi autor »
Un fost politist care, dupa ce a demisionat, ar fi inselat cu miliarde de lei mai multe firme din tara prin intermediul unor file cec fara acoperire si care era cautat de autoritati de aproape un an, a fost prins in municipiul Brasov, joi, de o echipa de politisti ilfoveni.
Surse din Politie au declarat ca Decebal Gheorghe Matei a lucrat in cadrul Politiei Otopeni pana in 1998, cand a demisionat. De atunci, el si-a infiintat mai multe firme, prin intermediul carora ar fi inselat societati comerciale din aproape toata tara. El ar fi ridicat de la aceste firme diverse marfuri, achitate cu file cec fara acoperire.
De exemplu, la sfarsitul lunii august 2001, politistii clujeni anuntau ca cerceteaza doua persoane acuzate ca au inselat cu 1,44 miliarde de lei o societate din Craiova, platind ingrasamintele achizitionate de la firma respectiva cu file cec fara acoperire. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, Rodica Cosmina Talaz administratorul firmei SC Marin TransIoanid SRL si Decebal Gheorghe Matei au achizitionat de la SC Luminis Impex SRL Craiova 20 de tone de ingrasaminte pe care le-au platit cu file cec fara acoperire. Firma lui Talaz se afla deja in interdictie bancara. Potrivit politistilor clujeni, pentru fapta lor, cei doi risca pentru inselaciune o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre trei si 15 ani, dar, avand in vedere prejudiciul creat, pedeapsa ar putea ajunge pana la 20 de ani.eaza cu ADEVARULPotrivit surselor citate, lista firmelor inselate de Matei este lunga, pe numele lui existand deja dosare penale si la Inspectoratele Judetene de Politie din Teleorman, Ilfov, Sibiu si Constanta. Mai mult, numele lui Matei ar fi legat si de prejudicierea Bancii Albina, adauga sursele citate.
Decebal Gheorghe Matei a fost dat in urmarire generala in martie anul trecut, pe numele lui existand un mandat de executare a unei pedepse cu
ACEASTA E PERSOANA IN CARE RODICA A GRESIT CA A AVUT INCREDERE
ALEXANDRU | [28 ian 2009 11:01 ]
Politist urmarit general pentru fraude de miliarde de leiUn fost politist care, dupa ce a demisionat, ar fi inselat cu miliarde de lei mai multe firme din tara prin intermediul unor file cec fara acoperire, este cautat de autoritati de aproape un an. Decebal Gheorghe Matei a lucrat in cadrul Politiei Otopeni pana in 1998, cand si-a dat demisia. De atunci, el si-a infiintat mai multe firme, prin intermediul carora a inselat cateva societati comerciale din aproape toata tara. El a ridicat de la aceste firme diverse marfuri, achitate cu file cec fara acoperire. La sfarsitul lunii august 2001, politistii clujeni au anuntat ca cerceteaza doua persoane acuzate ca au inselat cu 1,44 miliarde de lei o societate din Craiova, platind ingrasamintele achizitionate de la firma respectiva cu file cec fara acoperire. Rodica Cosmina Talaz, administratorul firmei SC Marin TransIoanid SRL, si Decebal Gheorghe Matei au achizitionat de la SC Luminis Impex SRL Craiova 20 tone de ingrasaminte, pe care le-au platit cu file cec fara acoperire. Firma lui Talaz se afla deja in interdictie bancara. Potrivit politistilor clujeni, pentru fapta lor, cei doi risca pentru inselaciune o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 3 si 15 ani, dar pedeapsa ar putea ajunge pana la 20 de ani, avand in vedere prejudiciul creat. Lista firmelor inselate de Matei este lunga, pe numele lui existand deja dosare penale si la Inspectoratele Judetene de Politie din Teleorman, Ilfov, Sibiu si Constanta. Mai mult, numele lui Matei ar fi legat si de prejudicierea Bancii Albina. Decebal Gheorghe Matei a fost dat in urmarire generala in martie anul trecut, pe numele lui existand un mandat de executare a unei pedepse
TREBUIE INTERVENIT
alexandru | [18 ian 2009 13:01 ]
Mi e greu sa cred ca cei in masura sa de a un ajutor acestei mame NU CUNOSC adevarul ca aceasta mama este NEVINOVATA.ptr ce nu SE IMPLICA NIMENI SA O AJUTE?
Dovezi scrise la intarirea celor spuse de Aurica chiorean
alexandru | [18 ian 2009 12:01 ]
Fost politist, escroc de profesie, prins la Brasov | 17/01/2004
Camelia Csiki
Sambata, 17 Ianuarie 2004
Decebal Gheorghe Matei, un fost politist cautat de aproape un an pentru fraude de miliarde, a fost capturat joi seara in Brasov. Acesta s-a mutat de aproape o luna in orasul de sub Timpa, unde a reusit sa inchirieze un stand comercial in complexul International Trade Center. Politistii l-au capturat in apartamentul pe care l-a inchiriat, fara forme legale, pe str. Independentei, din cartierul brasovean Tractorul.
Decebal Gheorghe Matei s-a nascut in Hunedoara si are domiciliul in Otopeni, pe Calea Bucuresti 14. Dupa ce a demisionat din cadrul MI, in 1998, fostul politist, care si-a desfasurat activitatea la Politia Otopeni, s-a apucat de afaceri. Potrivit anchetatorilor, el si-a infiintat mai multe firme, prin intermediul carora ar fi inse-lat societati comerciale din toata tara. Conform conducerii IPJ Brasov, Matei ar fi ridicat de la aceste firme di-verse marfuri, pe care le-a achitat cu file cec fara acoperire. La sfirsitul lunii august 2001, politistii clujeni au fost primii care au descoperit ca Matei impreuna cu Rodica Cosmina Talaz administratorul firmei SC Marin TransIoanid SRL au inselat cu 1,44 miliarde de lei o societate din Craiova. Mai mult, anchetatorii sustin ca Matei nu este strain nici de prejudicierea Bancii Albina. Decebal Gheorghe Matei a fost dat in urmarire generala in martie 2003, de catre IPJ Ilfov, pentru ca Tribunalul Dimbovita a emis un mandat de executare a unei pedepse de trei ani inchisoare pentru inselaciune.
Anchetatorii cred ca fostul politist intentiona sa conti-nue "tepele" pe o firma care si-a deschis-o la Brasov, in urma cu numai 20 de zile.
fac apel catre dreptate
alexandru | [18 ian 2009 12:01 ]
Multumesc administratorului acestui saite daca va avea amabilitatea sa afiseze dovezile care le am pus despre persoana cu care a avut de a face Rodica.Ma intreb chiar nu a contat in faza judecatii ca ea a avut de a face cu un excroc de talie inalta?De ce nu sa dat crezare cand erau dovezi reale ca a fost folosita ca o unealta pentru excrocheria ei?I mi pare sincer rau ptr aceea mama si eu cred ca Dumnezeu va interveni vazand ca exista atata nedreptate
RODICA nu a stiut ca are de a face cu un excroc versat
ALEXANDRU | [18 ian 2009 12:01 ]
ZIUA - DEZVALUIRI - marti, 13 ianuarie 2004
Fost politist cautat pentru inselaciune
Un fost politist care, dupa ce a demisionat, a inselat cu miliarde de lei mai multe firme din tara prin intermediul unor file cec fara acoperire este cautat de autoritati de aproape un an. Decebal Gheorghe Matei a lucrat in cadrul Politiei Otopeni pana in 1998, cand a demisionat. De atunci, el si-a infiintat mai multe firme, prin intermediul carora a inselat societati comerciale din aproape toata tara, ridicand diverse marfuri, achitate cu file cec fara acoperire. De exemplu, la sfarsitul lunii august 2001, politistii clujeni anuntau ca cerceteaza doua persoane acuzate ca au inselat cu 1,44 miliarde de lei o societate din Craiova, platind ingrasamintele achizitionate de la firma respectiva cu file cec fara acoperire. Potrivit IJP Cluj, Rodica Cosmina Talaz, administratorul firmei SC "Marin TransIoanid" SRL, si Decebal Gheorghe Matei au achizitionat de la SC "Luminis Impex" SRL Craiova 20 de tone de ingrasaminte pe care le-au platit cu file cec fara acoperire. Firma lui Talaz se afla deja in interdictie bancara. Conform politistilor clujeni, pentru fapta lor, cei doi risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre trei si 15 ani, dar, avand in vedere prejudiciul creat, pedeapsa ar putea ajunge pana la 20 de ani. Lista firmelor inselate de Matei este lunga, pe numele lui existand deja dosare penale si la Inspectoratele Judetene de Politie din Teleorman, Ilfov, Sibiu si Constanta. Mai mult, numele lui Matei ar fi legat si de prejudicierea Bancii Albina. Decebal Gheorghe Matei a fost dat in urmarire generala in martie anul trecut, pe numele lui existand un mandat de executare a unei pedepse Ar mai fi si alte dovezi la u caz daca vor fi cerute le voi arata.Acum cand ca om nu mi a mai ramas decat speranta in Dumnezeu ca ne va ajuta ca domnul presedinte Traian Basescu sa aiba mila si indurare fata de cele 3 fetite si sa gratieze aceasta mama pentru a le scuti de o viata cu un sfarsit dureros si traumatizant.Va rog Domnule Presedinte Traian Basescu ave ti mila de copiii mei sant tot ce am pe lume alte averi nu detin ,va rog acordati gratierea mamei lor si sotiei mele sa poata sa ramana langa fetite.Doresc pe aceasta cale sa fac apel la oamenii care ne cunosc sau au auzit cazul sa ni se alature si sa semneze aceasta petitie ptr ca aceasta mama Talaz Rodica sa fie gratiata .va multumim din inima